Openingstijden – Apotheek Limbrichterveld – Sittard

Apotheek Limbrichterveld

Apotheek Limbrichterveld

Dempseystraat 34 6135 CH Sittard Tel:046-4528099 Fax:046-4521479

Welkom bij Apotheek Limbrichterveld

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet.
Met persoonlijke vragen staan wij in onze apotheek voor u klaar! Voor achtergrond informatie, actualiteiten en ziektebeelden, hopen wij uw nieuwsgierigheid een stukje te kunnen bevredigen. Zie hiervoor de encyclopedie.

Wat vindt u verder op onze website? Lees over ons team, onze openingstijden (let op: gewijzigd) en hoe en waar u ons kunt bereiken.

 

Openingstijden

Maandag  t/m vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur.

Op kerstavond 24 december en Oudejaarsavond 31 december is onze apotheek eerder gesloten, om 16.00 uur (op werkdagen). In het weekeinde en op feestdagen is onze apotheek gesloten. Als feestdagen gelden: 1 januari Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag (wisselend!), Paasmaandag (wisselend!), Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei (vijfjaarlijks), Hemelvaartsdag (donderdag wisselend) en Pinkstermaandag (wisselend).

Dienstapotheek

Buiten deze tijden: op de avonden, in de weekeinden en op feestdagen worden de diensten ingevuld door de dienstapotheek Westelijke Mijnstreek, gevestigd aan het:
Dr H van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen, tel. 4105426.

De dienstpost bereikt u door, vanuit de apotheek gezien, bij de Tunnelstraat rechtsaf richting Limbricht te rijden, bij de rotonde rechtdoor en, onder het trevianum door, linksaf de randweg te nemen. U blijft circa 1 km op deze weg rijden, onder het viaduct door, en slaat bij de eerste afslag H-ORBIS af. Volg na de twee rotondes het bord spoedeisende hulp/apotheek en uiteindelijk de afslag apotheek ( U rijdt linksom het gebouw en negeert de parkeergarage). U kunt uw auto nu hier parkeren in de parkeerhavens. De nieuwe dienstapotheek ligt linksaf in de hoek en U meldt U aan door aan te bellen, waarna U toegang krijgt tot de wachtsluis en U te woord wordt gestaan. De rest wijst zich vanzelf.

Onze apotheek vindt u in het winkelcentrum Limbrichterveld, dat u bereiken kunt via de Tunnelstraat, of de Montgomerytunnel -Eisenhowerstraat – Dempseystraat.

Op de parkeerplaats rondom het winkelcentrum geldt een parkeerschijfverplichting waarmee u twee uur gratis kunt parkeren. Houdt er rekening mee, dat u deze schijf plaatst, want er wordt verbaliserend opgetreden.

Weest welkom!

Uw team van,

Apotheek Limbrichterveld
Dempseystraat 34-36
6135 CH Sittard
Tel:  046-4528099
Fax: 046-4521479